NIT KOJA SPAJA LJUDE…

japodlabudovi sisak

 

 

RBK Japod od samog osnivanja radi na širenju prijateljskih odnosa sa klubovima iz Bosne i Hercegovine i susjednih država. Jedno prijateljstvo koje traje od samog osnivanja našeg kluba je sa BK Labudovi iz Siska koje iz godine u godinu jača , jer je isto zasnovano na povjerenju i iskrenom poštovanju.

Imajući u vidu dugogodišnju suradnju uprave ova dva kluba su izrazile želju da spojimo i naše gradove , Nacionalne parkove i ljepote krajeva BiH i Hrvatske.

RBK Japod se odlučio da posjeti grad Sisak i BK Labudovi ni manje ni više nego biciklom u dužini od 270 km u dva dana.

Prvi dan: Bihać - Bosanska Krupa - Bosanski Novi -Sisak

Drugi dan: Sisak -Hrvatska/Bosanska Kostajnica - Bosanski Novi  - Bosanska Krupa - Bihać

Start je planiran u nedjelju 02.07.2017. godine u 09.00 od gradskog sata, a povratak u ponedjeljak u jutarnjim satima iz Siska.

Svi zainteresirani za voznju i druzenje mogu se prijaviti do petka, 30.06.2017. godine do 12.00 radi što bolje organizacije kod sekretara kluba Šemsudina Dizdarevića.

Oni članovi koji ne mogu ostati dva dana, moguće je da neko dođe po njih u nedjelju i da se vrate autom radi izvršavanja radnih obaveza, jer nismo svi slobodni i na godisnjem odmoru.

Ovom prilikom pozivamo klubove iz okolice Siska da nam se pridruze na druzenju u skladu sa svojim mogućnostima i vremenom.

NAPOMENA: TROŠKOVE ODLAZKA I POVRATKA SNOSI SVAKI UČESNIK POJEDINAČNO I UČESTVUJE NA VLASTITu ODGOVORNOST !

Autor teksta: Šemsudin Dizdarević

Komentari su zaključani.